Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Pro-Age Starter Set - Starttipaketti 15ml + 30ml

BTB13 PRO-AGE HOITOLINJA
– kiinteyttää ja uudistaa

Pro-Age -hoitolinja on kehitetty estämään ihon ikääntymisen merkkejä sekä vahvistamaan ihoa ja aktivoimaan sen uusiutumista. Starttipaketti on kätevä tapa käynnistää BTB13 ihonhoito pienemmällä ja edullisemmalla aloituspaketilla.

Koko- ja pakkaustiedot
- 15ml Pro-Age Seerumi ja 30ml Pro-Age Hoitovoide I, suositushinta 88.00€
- 15ml Pro-Age Seerumi ja 30ml Pro-Age Hoitovoide II, suositushinta 94.00€
- 15ml Pro-Age Seerumi ja 30ml Pro-Age Hoitovoide III, suositushinta 98.00€

BTB13 Seerumi on aina hoidon päätuote. Seerumi tarvitsee tuekseen aina hoitovoiteen sekä hoitolassa että kotihoidossa. Ihosolut tarvitsevat bioaktiivista ravintoa. BTB13 seerumin vaikuttavat aineet ovat oroottihappo, L-karnitiini ja hyaluronihappo. Iho tarvitsee orottihappoa ihosolujen uudistumiseen. L-karnitiini kuljettaa oroottihapon solun sisään. L-karnitiini puhdistaa soluja poistamalla kuona-aineita soluista. Hyaluronihapolla on voimakas kosteuttava ja ihon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus. T

Käyttöohje
Levitä seerumia puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja decoltelle kevyin taputtelevin liikkein. Lisää seerumia vielä silmänymprysiholle, leuan alle ja huulten ympärysiholle. Anna seerumin imeytyä ja levitä tämän jälkeen Anti-Age hoitovoidetta.

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Starttipaketti 188.00 €
Starttipaketti 294.00 €
Starttipaketti 398.00 €