Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tyrni

SUOMALAINEN TYRNIMARJA

Tyrni on nuoruuden lähde. Se sisältää korkealaatuisia omega-3-rasvahappoja ja paljon luonnollisia vitamiineja. Tyrnin voimakas oranssi väri muodostuu beta-karatenoideista, jotka muuttuvat iholla luonnolliseksi A-vitamiiniksi.

Tuotteita yhteensä 9 kpl
EP-Tyrni-Puhditusemulsio-250ml.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Puhdistusemulsio 250ml

Tyrni Puhdistusemulsion mieto kasviperäinen pesevä aine kokoglukosidi (Coco-Glucoside) puhdistaa ihon hellävaraisesti. Puhdistusemulsio ravitsee ja hoitaa ihoa ravinnerikkaalla manteliöljyllä. Tyrnin marjauutteesta iho saa runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja flavonoideja.
Käyttöohjeet:..
Hinta: 24.50 €
Tyrni_Anti-Age_Kasvovesi_EKOPHARMA_Helsinki.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Kasvovesi 250ml

Ravintorikas tyrnin marjauute sisältää runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja, polyfenoleja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Antioksidanttinen ruusunmarjauute hoitaa ihoa. Viimeistelee puhdistuksen, tasapainottaa ihon pH:ta ja kosteuttaa pintakuivaa ja ikääntyvää ihoa.
Käyttöohjeet: Käyttö: Levitä..
Hinta: 24.50 €
Tyrni_paeivaevoide_EKOPHARMA_Helsinki.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Päivävoide 30ml

Kiinteyttävä Tyrni Päivävoide antaa vahvan antioksidanttisuojan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Ihon puolustusmekanismia parantavat nyt myös prebiootit, ne tukevat ihon mikrobiflooran monimuotoisuutta. Voide sisältää paljon ihoa suojaavia ja antioksidanttisia ruusunmarja- ja tyrninmarjauutteita..
Hinta: 34.50 €
EP-Tyrni-Yovoide-30ml.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Yövoide 30ml

Ylellinen ja ravitseva Kiinteyttävä Tyrni Yövoide sisältää kallisarvoista tyrninsiemenöljyä, jonka sisältämät välttämättömät rasvahapot ravitsevat ihoa yön aikana. Tyrnin ja ruusunmarjan marjauutteen sisältämät antioksidantit ja polyfenolit korjaavat jo vaurioitunutta ihoa. Kasviperäiset peptidit yhdessä..
Hinta: 36.00 €
Tyrni_Hoitoseerumi_EkoPharma_Helsinki_Hilla.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Hoitoseerumi 30ml

Kasviperäiset peptidit yhdessä C-vitamiinin kanssa aktivovat ja edistäväti kollageenin tuotantoa kiinteyttäen ja silottaen ihon pieniä ryppyjä ja juonteita. Seerumi sisältää prebiootteja, joita käytetään aktivoimaan ja tehostamaan iholla olevien hyvien mikrobien elinolosuhteita, mikä parantta ihon puolustuskykyä..
Hinta: 35.00 €
EP-Tyrni-DuoKuorinta-50ml.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni AHA Duo-Kuorinta 50ml

Kaksitehoinen kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja kirkastaa ihoa.Mekaanisena kuorintana hellävariasta bambujauhetta. Mekaaniset rakeet tehostavat puhdistavaa vaikutusta ja elvyttävät verenkiertoa kitkahieronnan ansiosta. Kemiallisena kuorintana on AHA-hedelmähappoja, joilla on prokollageenin tuotantoa..
Hinta: 23.80 €
EP-Tyrni-Kasvonaamio.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Kasvonaamio 50ml

Kiinteyttävä ja uudistava tehonaamio ikääntyvälle iholle. Tehokkaat peptidit kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa. Hyaluronihappo ja betaiini kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Runsaasti antioksidantteja ja polyfenoleja tyrninmarjauutteesta sekä välttämättömiä rasvahappoja tyrninsiemenöljystä. Karitevoi pehmentää..
Hinta: 34.00 €
EP_TyrniQ10_Kasvooljy_pipetti_30ml.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Q10 Kasvoöljy 30ml

Tyrni Q10 Kasvoöljy on kuivan ihon pelastus. Ravitseva kasvoöljy on erinomainen esimerkiksi talvella pakkasaikaan, jolloin etenkin ikääntyvä iho tarvitsee tavallista enemmän rasvahappoja ja runsautta ihonhoitoon. Tyrni yhdessä ubikinonin ja E-vitamiinin kanssa ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Kasvoöljy..
Hinta: 29.90 €
Tyrni-Silmanymparysvoide-Ekopharma.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Silmänympärysvoide 15ml

Tehokas Kiinteyttävä Silmänympärysvoide on sarjan suosikkituotteita! Kasviperäiset peptidit yhdessä C-vitamiinin kanssa aktivoivat kollageenisynteesiä ja kiinteyttävät ihoa. Tyrnin ja ruusunmarjan marjauutteet tuovat iholle paljon ravinteita ja luonnollisia vitamiineja, ja tyrnin siemenöljy hyviä omega-rasvahappoja..
Hinta: 27.00 €