Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tyrni

SUOMALAINEN TYRNIMARJA

Tyrni on nuoruuden lähde. Se sisältää korkealaatuisia omega-3-rasvahappoja ja paljon luonnollisia vitamiineja. Tyrnin voimakas oranssi väri muodostuu beta-karatenoideista, jotka muuttuvat iholla luonnolliseksi A-vitamiiniksi.

Tuotteita yhteensä 10 kpl
tyrni-putsarit_2.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Kokeilu/Matkapakkaus 2

Matkapakkaus 2
- Matkapakkauskoko 75ml pullossa (sis. puhdistusemulsio ja kasvovesi) - Suositushinta 15,00€
Säilyvyys 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.
Säilytysohje Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10–24°C lämpötilassa..
Hinta: 15.00 €
EP-Tyrni-Puhditusemulsio-250ml.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Puhdistusemulsio 250ml

Puhdistaa ja kosteuttaa pintakuivaa ja ikääntyvää ihoa. Tyrni Puhdistusemulsion mieto kasviperäinen pesevä aine Coco-Glucoside puhdistaa ihon hellävaraisesti. Samalla se ravitsee ja hoitaa ihoa ravinnerikkaalla manteliöljyllä. Tyrnin marjauutteesta iho saa runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja..
Hinta: 24.50 €
Tyrni_Anti-Age_Kasvovesi_EKOPHARMA_Helsinki.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Kasvovesi 250ml

EKOPHARMA Helsinki Tyrni Kasvovesi viimeistelee kuivan ja ikääntyvän ihon puhdistuksen sekä kosteuttaa ihoa. Tyrnin lehti- ja marjauutteet sisältävät runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja. Kasvovettä voit käyttää aamuisin ihon puhdistamiseen vesipesun sijasta, iltaisin pesun jälkeen. 250ml
Vinkki:..
Hinta: 24.50 €
Tyrni_paeivaevoide_EKOPHARMA_Helsinki.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Päivävoide 30ml

Kiinteyttävä Tyrni Päivävoide antaa vahvan antioksidanttisuojan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Puolustusmekanismia parantavat nyt myös prebiootit. Ne tukevat ihon mikrobiflooran tervettä monimuotoisuutta. Voide sisältää paljon ihoa suojaavia ja antioksidanttisia ruusunmarja- ja tyrninmarjauutteita..
Hinta: 34.50 €
EP-Tyrni-Yovoide-30ml.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Yövoide 30ml

Kiinteyttää ja uudistaa ihoa tarjoten iholle välttämättömiä ravinteita ja rakennusaineita. Tehotuote ikääntyvälle iholle. Ylellinen ja ravitseva Kiinteyttävä Tyrni Yövoide sisältää kallisarvoista tyrninsiemenöljyä, jonka sisältämät välttämättömät rasvahapot ravitsevat ihoa yön aikana. Tyrnin ja ruusunmarjan..
Hinta: 36.00 €
Tyrni_Hoitoseerumi_EkoPharma_Helsinki_Hilla.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Hoitoseerumi 30ml

EKOPHARMA Helsinki Tyrni Hoitoseerumi kiinteyttää ja uudistaa ikääntyvää ihoa tehokkaasti. Sisältää runsaasti ihoa suojaavia ja ravitsevia tyrnin rasvahappoja, antioksidantteja ja c-vitamiinia. Peptidit kirkastavat ja napakoittavat ihoa. Prebiootit vahvistavat ihon omaa puolustuskykyä mikrobeja ja ilmansaasteita..
Hinta: 35.00 €
EP-Tyrni-DuoKuorinta-50ml.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni AHA Duo-Kuorinta 50ml

Kaksitehoinen kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja kirkastaa ihoa. Mekaanisena kuorintana hellävaraista bambujauhetta. Mekaaniset rakeet tehostavat puhdistavaa vaikutusta ja elvyttävät verenkiertoa kitkahieronnan ansiosta. Kemiallisena kuorintana on AHA-hedelmähappoja, joilla on prokollageenin tuotantoa..
Hinta: 23.80 €
EP-Tyrni-Kasvonaamio.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Kasvonaamio 50ml

Kiinteyttävä ja uudistava tehonaamio ikääntyvälle iholle. Tehokkaat peptidit kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa. Hyaluronihappo ja betaiini kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Runsaasti antioksidantteja ja polyfenoleja tyrninmarjauutteesta sekä välttämättömiä rasvahappoja tyrninsiemenöljystä. Karitevoi pehmentää..
Hinta: 34.00 €
EP-TyrniQ10-Kasvooljy-30ml.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Q10 Kasvoöljy 30ml

Tyrnimarja sisältää paljon beetakaroteenia, joka on A-vitamiinin esiaste ja antioksidantti. Kasvikunnassa A-vitamiini esiintyy karoteenina, joka muuttuu iholla A-vitamiiniksi. A-vitamiini parantaa ihon mikroverenkiertoa ja sidekudosten elastisuutta. Se vahvistaa ihoa edistämällä solujen uusiutumista..
Hinta: 29.90 €
Tyrni-Silmanymparysvoide-Ekopharma.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Tyrni Silmänympärysvoide 15ml

Tehokas EKOPHARMA Helsinki Tyrni Silmänympärysvoide on sarjan suosikkituotteita! Kiinteyttää ja uudistaa silmänympärysihoa. Sisältää tyrnin marjauutteita, antioksidantteja ja peptideja.
Käyttö: Taputtele kevyesti pieni määrä voidetta silmänympärysiholle aamuin illoin. Soveltuu myös huultenympärysihon..
Hinta: 27.00 €