Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Kasvovesi 250ml

EKOPHARMA Helsinki Mustaherukka Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Hajusteeton. Pumppupullo 250ml.

Kasvovesi tasapainottaa ihon pH:n ja auttaa seerumin/hoitovoiteen tehoaineita imeytymään paremmin. Käytännön kokemus on opettanut että kasvovettä käytettäessä iho saa enemmän kosteutta, muut tuotteet imeytyvät paremmin ja myöskin kestävät pidempään. Taputtele kasvoille aamuin illoin. 

Käyttö: Taputtele kasvovettä aamuin illoin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältäthän tuotteen joutumista silmiin. Halutessasi voit levittää tuotetta myös vanulapulla. Seerumi/voide kannattaa levittää iholle kun se on vielä kostea.

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura -ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

INCI:
Ribes Nigrum Leaf Extract (Mustaherukka/Blackcurrant), Ribes Nigrum Fruit Extract (Mustaherukka/Blackcurrant), Cucumis Sativus Fruit Extract (Kurkku/Cucumber), Betaine, Tocopherol (Vitamin E), Allantoin, Phenethyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate

*May contain citric acid, lactic acid or natrium bicarbonate for pH adjustment

Säilytys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Hinta:24.50 €