Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mustaherukka

SUOMALAINEN MUSTAHERUKKA

Suomen pohjoiset ja puhtaat kasvuolosuhteet tekevät mustaherukasta ainutlaatuisen ravinteikkaan. Sen sisältämä ihoa rauhoittava siemenöljy ja antioksidantit suojaavat ja hoitavat herkkää ja atooppista ihoa.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 21 kpl
herukka_hoitovoide_atooppiselle_iholle_150ml.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Hoitovoide Atooppiselle Iholle 150ml

Entiseltä nimeltään Atooppisen ihon hoitovoide. Hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Voide soveltuu erinomaisesti atooppiselle iholle, sillä se sisältää ihoa hoitavia ja rauhoittavia ainesosia. Mustaherukan siemenöljy ja karitevoi ravitsevat ihoa. Atooppisessa ihossa keramidien määrä on normaalia..
Hinta: 15.00 €
EKOPHARMA Helsinki - Herukka Hoitoöljy Atooppiselle Iholle 150ml

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Hoitoöljy Atooppiselle Iholle 150ml

Rauhoittava hoitoöljy hoitaa ja ravitsee ihoa. Mustaherukan siemenöljyn omegarasvahapot ovat tärkeitä atooppisen ihon hoidossa. Öljy pehmentää ja auttaa rauhoittamaan ihoa. Voit sekoittaa vartaloöljyä vartalovoiteen joukkoon lisäämään hoitotehoa.
Käyttöohjeet: Levitä öljyä pyörivin liikkein vartalon..
Hinta: 15.00 €
Herukka_itseruskettava_2019-04-18_at_14.34.58.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Itseruskettava Hoitoneste, 100ml

Käyttöohjeet: Levitä vanulapulla huolelllisesti puhtaalle kasvojen iholle. Pese kädet käytön jälkeen. Rusketus muodostuu vaiheittain 3-5 tunnin aikana, ja tänä aikana on suositeltavaa välttää ihon kastelemista. Käytä päivittäin kunnes haluttu sävy on saavutettu. Tämän jälkeen käytä tuotetta 3 päivän..
Hinta: 24.50 €
herukka-balmit_copy1.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Marjabalmi, appelsiinintuoksuinen 30ml

EKOPHARMA:n Herukkabalmi on ihoa suojaava ja hellivä tehotuote. Balmi on vedetön ja sitä voidaan käyttää ulkoilun yhteydessä suojaamaan ihoa pakkaselta ja kuivuudelta. Balmi sisältää ihoa ravitsevaa karitevoita, runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävää chiaöljyä ja mustaherukan siemenöljyä sekä antioksidanttista..
Hinta: 28.00 €
Ekopharma-Herukka-Puhdistusemulsio_s.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Puhdistusemulsio, 250ml

Puhdistusemulsion mieto pesevä aine kokoglukosidi (Coco-Glucoside) puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Puhdistusemulsio tukee ihon luontaista pH-tasapainoa. Mustaherukan marja- ja lehtiuutteet rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa tärkeillä rasvahapoilla..
Hinta: 24.50 €
EKOPHARMA_Herukka_kasvovesi.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Kasvovesi 250ml, Hajusteeton

Geelimäinen ja hajustamaton kasvovesi, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja vahvistaa herkkää ja helposti reagoivaa ihoa. Kun ihon pintasuojaus on vaurioitunut, jotkut kosmetiikan raaka-aineet saattavat ärsyttää ihoa. Tarkoin valikoituja ainesosia sisältävä Herukka Kasvovesi lisää ihon hyvinvointia, vahvistaa..
Hinta: 24.50 €
herukka_puhdistusemulsio_250ml_hajusteeton_copy1.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Puhdistusemulsio, Hajusteeton 250ml

Puhdistusemulsion mieto pesevä aine kokoglukosidi (Coco-Glucoside) puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Puhdistusemulsio tukee ihon luontaista pH-tasapainoa. Mustaherukan marja- ja lehtiuutteet rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa tärkeillä rasvahapoilla..
Hinta: 24.50 €
herukka_sensitive_siemenoljy_hajusteeton_100ml.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Siemenöljy, hajusteeton 30ml

Mustaherukan siemenöljy rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se on erityisen hyvä herkälle, kuivalle tai pintakuivalle iholle. Mustaherukan siemenöljyä on tutkittu paljon ja sen teho atooppisen ja herkän ihon hoidossa on osoitettu Turun yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Mustaherukan siemenöljyn..
Hinta: 29.90 €
Silmameikinpoisto.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Silmämeikinpoistoaine 100ml

Kaksifaasinen Herukka silmämeikinpoistoaine on kehitetty herkimmällekin silmänympärysiholle. Sen pelkistetty koostumus sisältää vain välttämättömät raaka-aineet eikä se ärsytä silmiä eikä ihoa. Viinirypäleen siemenöljyä ja mustaherukan siemenöljyä sisältävä puhdistusaine poistaa vaivatta myös vedenkestävän..
Hinta: 14.00 €
spray.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Suojaava Aurinko spray SPF 30, 100ml

Korkean fysikaalisen suojan antava ihoa hoitava aurinkosuihke, jota on kätevä käyttää ja lisäillä päivän aikana.
Auringon UVB-säteet aiheuttavat ihon palamista ja UVA-säteet nopeuttavat ihon ikääntymistä. Herukka Suojaava Aurinkospray suojaa ihoa molemmilta UV-sädetyypeiltä. Turvalliset fysikaaliset..
Hinta: 34.80 €
suojaava_paivavoide15res-2.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Suojaava Päivävoide SPF 15, 50ml

Herukka Suojaava Päivävoide SPF15 on keskitason UV-suojan antava päivävoide, jota käytetään kaikkina kesäpäivinä säästä riippumatta. Tuote heijastaa pois 93 prosenttia auringon UVB-säteistä ja suojaa ihoa valon rasitusta vastaan. Koostumuksen korkea antioksidanttiteho syntyy mustaherukanlehtiuutteen..
Hinta: 34.50 €
herukka_voideseerumi_hajusteeton_30ml.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Voideseerumi, hajusteeton 30ml

Rauhoittava voideseerumi herkälle ja couperosa iholle. Seerumin ohut voidemainen koostumus imeytyy nopeasti ihoon. Mustaherukan lehtiuute sisältää luonnollisia vitamiineja ja kaurauute rauhoittaa ihoa. Sisältää ihon puolustusmekanismeja parantavia prebiootteja sekä ihoa vahvistavia ja kosteuttavia peptidejä..
Hinta: 34.50 €
Mustaherukka_varillinen_paivavoide_EKOPHARMA_Helsinki.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Värillinen Päivävoide 30ml

Hoitava ja sävyttävä päivävoide. Häivyttää ihon pieniä virheitä ja punoitusta sekä tasoittaa ihon sävyä. Titaanidioksidi suojaa ihoa fysikaalisesti sekä UVA- että UVB-säteiltä. Sinkkioksidi antaa fysikaalisen suojan UVA-säteitä vastaan sekä antaa suojan iholle ulkoisia haittavaikutuksia vastaan. Glyseriini..
Hinta: 33.00 €
herukka_c-max_hoitovoide_30ml.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka C-Max Hoitovoide 30ml

Herkän ihon hoitovoide sisältää ihon puolustusmekanismia parantavia prebiootteja sekä ihoa kosteuttavia ja vahvistavia peptidejä. Mustaherukan marjauute sisältää mineraaleja, antioksidantteja sekä flavonoideja, jotka ovat ihoa suojaavia aineita. Ravinteikas mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa hyvillä..
Hinta: 34.50 €
herukka_hoitovoide_hajusteeton_30ml.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka C-Max Hoitovoide, hajusteeton 30ml

Käyttöohjeet: Levitä voidetta aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja decolteelle seerumin jälkeen.
Ainesosaluettelo:
Ribes Nigrum Fruit Extract (Mustaherukka/Blackcurrant), Ribes Nigrum Seed Oil (Mustaherukka/Blackcurrant), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glycerin,..
Hinta: 34.50 €
C-Max20Seerumi.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - C-Max Herukka Hoitoseerumi, hajusteeton 30ml

Rauhoittava hoitoseerumi herkälle ja couperosa iholle. Mustaherukan lehtiuute sisältää luonnollisia vitamiineja ja kaurauute rauhoittaa ihoa. Sisältää ihon puolustusmekanismeja parantavia prebiootteja sekä ihoa vahvistavia ja kosteuttavia peptidejä. Peptidit yhdessä C-vitamiinin kanssa edesauttavat ihon..
Hinta: 35.00 €
herukka_entsymaattinen_kuorinta_hajusteeton_50ml.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Entsymaattinen Kuorinta, hajusteeton 50ml

Kirkastava ja heleyttävä entsymaattinen kuorinta herkälle iholle. Entsymaattisena kuorivana aineena tuotteessa on papaijauute, joka sopii erinomaisesti herkän ihon kuorintaan. Tuotteessa ihoa hoitavaa ja antioksidanttista mustaherukan marjauutetta sekä ihon väriä kirkastavaa persiljauutetta. Lisäksi..
Hinta: 23.80 €
C-Max_Kasvonaamio_ekopharma_hilla_s.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka C-Max Kasvonaamio, hajusteeton 50ml

Ihoa hoitava ja rauhoittava naamio. Mustaherukan marja- ja lehtiuute hoitaa ja rauhoittaa. Glyseriini, betaiini ja hyaluronihappo kosteuttavat tehokkaasti. Kaurauute rauhoittaa ihoa. Lisäksi persiljauute häivyttää pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon väriä.
Ainesosaluettelo:
Ribes Nigrum Fruit Extract..
Hinta: 26.00 €
Ekopharma-mustaherukan-siemenoeljy_s.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Siemenöljy 30ml

Mustaherukan siemenöljy rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se on erityisen hyvä herkälle, kuivalle tai pintakuivalle iholle. Mustaherukan siemenöljyä on tutkittu paljon ja sen teho atooppisen ja herkän ihon hoidossa on osoitettu Turun yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Mustaherukan siemenöljyn..
Hinta: 29.90 €
herukka_c-max_silmanymparysvoide_hajusteeton_15ml.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka C-Max Silmänympärysvoide, hajusteeton 15ml

Hoitovoide herkälle silmänympärysiholle. Mustaherukan marja- ja lehtiuute hoitaa ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Glyseriini ja hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti. Lisäksi voiteessa on ihon puolustusta vahvistavia prebiootteja sekä ihon kosteustasapainoa ylläpitäviä keramideja.


Ainesosaluettelo:..
Hinta: 27.00 €
12