Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mustaherukka

SUOMALAINEN MUSTAHERUKKA

Suomen pohjoiset ja puhtaat kasvuolosuhteet tekevät mustaherukasta ainutlaatuisen ravinteikkaan. Sen sisältämä ihoa rauhoittava siemenöljy ja antioksidantit suojaavat ja hoitavat herkkää ja atooppista ihoa.

Tuotteita yhteensä 15 kpl
Herukka_itseruskettava.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Itseruskettava Hoitoneste, 100ml

Käyttöohjeet: Levitä       vanulapulla       huolelllisesti       puhtaalle  kasvojen  iholle.  Pese  kädet  käytön  jälkeen.   Rusketus   muodostuu   vaiheittain   3-5   tunnin  aikana,  ja  tänä  aikana  on  suositeltavaa  välttää   ihon   kastelemista.   Käytä   päivittäin   kunnes   haluttu   sävy  ..
Hinta: 24.50 €
Ekopharma-Herukka-Puhdistusemulsio_s.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Puhdistusemulsio, 250ml

EKOPHARMA Helsinki hajusteeton Puhdistusemulsio herkän ja couperosaihon päivittäiseen puhdistukseen. Puhdistusemulsio puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tukee ihon luontaista pH-tasapainoa. Mustaherukan marja- ja lehtiuutteet rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa..
Hinta: 24.50 €
EP-Herukka-Kasvovesi-250ml.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Kasvovesi 250ml

EKOPHARMA Helsinki Mustaherukka Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Hajusteeton. Pumppupullo 250ml.
Kasvovesi tasapainottaa ihon pH:n ja auttaa seerumin/hoitovoiteen tehoaineita imeytymään paremmin. Käytännön kokemus on opettanut että kasvovettä käytettäessä iho..
Hinta: 24.50 €
Silmameikinpoisto.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Silmämeikinpoistoaine 100ml

Mustaherukka Silmämeikinpoistoaine poistaa vedenpitävän meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.
Käyttöohjeet: Ravista pulloa voimakkaasti, jotta kaksiosaisen puhdistuksen aineet sekoittuvat keskenään. Annostele meikinpoistoainetta vanulle, painele kevyesti silmäluomien päältä ja pyyhi meikki pois..
Hinta: 14.00 €
spray.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Suojaava Aurinko spray SPF 30, 100ml

Auringon UVB-säteet aiheuttavat ihon palamista ja UVA-säteet nopeuttavat ihon ikääntymistä. Herukka Suojaava Aurinkospray suojaa ihoa molemmilta UV-sädetyypeiltä. Turvalliset fysikaaliset filtterit eivät imeydy ihoon vaan asettuvat suojaksi sen pintaan. Filtterit heijastavat pois 97 prosenttia auringon..
Hinta: 34.80 €
suojaava_paivavoide15res-2.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Suojaava Päivävoide SPF 15, 50ml

Sisältää auringon UV-säteiltä suojaavaa titaanidioksidia ja sinkkioksidia sekä ihoa suojaavaa antioksidanttista porkkanauutetta. Hoitavuutta lisäävät mustaherukan siemenöljy ja seesamiöljy.
Käyttöohjeet: Levitä aamuisin puhtaille kasvoille. SPF15/keskitason suoja
Säilyvyys 24kk valmistuksesta ja 6kk..
Hinta: 34.50 €
Mustaherukka_varillinen_paivavoide_EKOPHARMA_Helsinki.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Värillinen Päivävoide 30ml

EKOPHARMA Helsinki Värillinen Päivävoide on erinomainen "BB-voide" kaikille ihotyypeille. Runsaspigmenttinen voide rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Voide mukautuu ihon sävyyn sopivaksi, joten yksi sävy sopii kaikille. 30ml pumppupullo.
Levitä päivävoidetta tasaisesti kasvoille..
Hinta: 33.00 €
C-Max_Hoitovoide_Ekopharma_Hilla_s.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka C-Max Hoitovoide 30ml

EKOPHARMA Helsinki Herukka C-max Hoitovoide kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa, herkkää ihoa. Tuote sisältää runsaasti suomalaista luomulaatuista mustaherukkaa. Erinomainen couperoottiselle ja atooppiselle iholle. Hyviä tuloksia myös suunympärysihottuman ja ruusufinnin hoidossa sekä ennaltaehkäisyssä. 30ml..
Hinta: 34.50 €
Ekopharma_helsinki_mustaherukka_hoitovoide_s.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka C-Max Hoitovoide, hajusteeton 30ml

EKOPHARMA Helsinki Herukka C-Max Hoitovoide kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa, herkkää ihoa. Tuote sisältää runsaasti suomalaista luomulaatuista mustaherukkaa. Herukka -linjan tuotteet ovat saavuttaneet jo suuren suosion herkän, couperoottisen ja atooppisen ihon hoidossa. Imeytyy erittäin hyvin ja jättää..
Hinta: 34.50 €
C-Max20Seerumi.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - C-Max Herukka Hoitoseerumi 30ml

EKOPHARMA Helsinki Mustaherukka Hoitoseerumi on rauhoittava tehotuote herkälle- ja couperosaiholle. Hajusteeton. Mustaherukka Hoitovoiteen lisäksi EKOPHARMAN suosituin tuote. 30ml. Sisältää runsaasti prebiootteja.
Mustaherukkauute estää tulehduksia vahvistaen ihon sidekudosta. C-vitamiini vahvistaa..
Hinta: 35.00 €
EP-Herukka-Kuorinta-50ml_s.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Entsymaattinen Kuorinta 50ml

Kirkastava ja heleyttävä entsymaattinen kuorinta herkälle iholle. Entsymaattisena kuorivana aineena tuotteessa on papaija, joka sopii erinomaisesti herkän ihon kuorintaan. Tuotteessa myös ihoa hoitavaa ja antioksidanttista mustaherukan marjauutetta sekä iho kosteuttavaa kurkku-uutetta. Hajusteeton.
Vegaaninen..
Hinta: 23.80 €
C-Max_Kasvonaamio_ekopharma_hilla_s.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka C-Max Naamio yöksi 50ml

Yksi suosituimmista EKOPHARMA -tuotteista, C-Max Herukkanaamio yökäyttöön. Rauhoittaa, kosteuttaa, vahvistaa ihoa. Tehotuote herkälle ja couperosaiholle. 50ml purkki
Ihoa hoitava, kirkastava ja vahvistava naamio. Sisältää runsaaasti ihoa kosteuttavaa kurkku-uutetta sekä ihoa hoitavaa mustaherukkauutetta..
Hinta: 24.50 €
Ekopharma-mustaherukan-siemenoeljy_s.jpg&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka Siemenöljy 30ml

Mustaherukan siemenöljy rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se on erityisen hyvä herkälle, kuivalle tai pintakuivalle iholle.
Mustaherukan siemenöljyä on tutkittu paljon ja sen teho atooppisen ja herkän ihon hoidossa on osoitettu Turun yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Mustaherukan siemenöljyn..
Hinta: 29.90 €
C-max_silmaenympaerysvoide_ekopharma_hilla_s.png&width=280&height=500

EKOPHARMA Helsinki - Herukka C-Max Silmänympärysvoide 15ml

EKOPHARMA Helsinki Herukka C-Max Silmänympärysvoide herkälle silmänympärysiholle. Sisältää runsaasti ihoa hoitavaa mustaherukkaa sekä kosteuttavaa kurkku-uutetta. Voiteen sisältämät keramidit ja hyaluronihappo estävät kosteuden haihtumista iholta. Prebiootit tasapainottavat ihon luontaista mikrobitasapainoa..
Hinta: 27.00 €
talvibalmi-tulppaanit.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki - Herukka Talvibalmi 30ml

EKOPHARMA Talvibalmi on vedetön ja se on kehitetty kasvojen iholle suojaamaan talvisäähän ja viimaan. Balmia voi käyttää myös kuivien huulien hoitoon sekä kuiviin kohtiin muuallakin iholla. Balmi sisältää ihoa suojaavaa mustaherukan siemenöljyä, ylellistä jojoba-öljyä, runsaasti omega-3 rasvahappoja..
Hinta: 28.00 €