Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuutin Omppu

Kuutti -linja on kehitetty pienten lasten erityistarpeet huomioon ottaen. Linjan raaka-aineet ovat mietoja ja hellävaraisia. Tuotteet sopivat myös vauvoille. Tuotteet sisältävät ihoa ja hiuksia hoitavia poimulehtiä, ratamoa ja takiaista.

Tuotteita yhteensä 4 kpl
Ekopharma-Kuutin-shampoo75ml_m.jpg&width=280&height=500

Kuutin Shampoo lapsille 200ml

EKOPHARMA Helsinki Kuutin Omppushampoo on mieto ja hoitava voidemainen shampoo lapsen hiuksille ja iholle. 200ml
Annostele pieni määrä shampoota kylpyveteen tai suoraan lapsen kosteisiin hiuksiin sekä iholle. Vaahdota kevyesti ja huuhtele runsaalla vedellä. Vältäthän tuotteen joutumista silmiin.
Vegaaninen..
Hinta: 14.00 €
Kuutin-Omppu-Kasienpesugeeli.JPG&width=280&height=500

Kuutin Käsienpesugeeli lapsille 300ml

EKOPHARMA Helsinki Kuutin Omppu hellävarainen ja kosteuttava käsienpesugeeli lapsille. Ei kuivata lapsen herkkää ihoa. Mieto, hyvä tuoksu ja värikäs pakkaus on lapsen mieleen. 300ml.
Annostele kämmeniin pieni määrä pesugeeliä käsienpesun yhteydessä. Huuhtele huolellisesti.
INCI: Aqua,..
Hinta: 12.00 €
Ekopharma-Kuutin-hhoitosuihk_m.jpg&width=280&height=500

Kuutin Hiustenhoitosuihke lapsille 100ml

EKOPHARMA Helsinki Kuutin Omppu Hiustenhoitosuihke on hiusten kampaamista helpottava kosteuttava, hiuksiin jätettävä tuote. 100ml
Suihkuta pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin ja harjaa. Hiuksiin jätettävä tuote. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
INCI: Aqua, Alcohol..
Hinta: 12.50 €
Kuutin-Hoitovoide_2.png&width=280&height=500

Kuutin Hoitovoide 100ml

Ingredients: Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba), Glycerin, Ribes Nigrum Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Malus Domestica Fruit Extract (Omena/Apple), Betaine, Tocopherol (Vitamin E), Stearic Acid, Phenethyl Alcohol, Undecyl..
Hinta: 16.00 €