Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EkoPharma

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille. Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

Hiukset

Hiukset

Herukka - herkälle hiuspohjalle
Vadelma - tuuheuttava
Karpalo - hilse, hiustenkasvu
Hilla - syväpuhdistava sekä kosteuttava
Tyrni - kuiville ja käsitellyille hiuksille
Minttu - viimeistelytuotteet
Kasvot

Kasvot

EKOPHARMA Helsinki

Tyrni
Mustaherukka
Vadelma
Karpalo
Vartalo

Vartalo

EKOPHARMA Helsinki

Vartalon puhdistus- ja kuorintatuotteet
Kosteuttavat vartalonhoitotuotteet
Kiinteyttävät vartalonhoitotuotteet
Käsien hoitotuotteet
Jalkojen hoitotuotteet
Tuotteissa luonnolliset, Ecocert-hyväksytyt tuoksut
Kuutin Omppu

Kuutin Omppu

Kuutti -linja on kehitetty pienten lasten erityistarpeet huomioon ottaen. Linjan raaka-aineet ovat mietoja ja hellävaraisia. Tuotteet sopivat myös vauvoille. Tuotteet sisältävät ihoa ja hiuksia hoitavia poimulehtiä, ratamoa ja takiaista.
Miehet

Miehet

Men -hoitolinja

Kehitetty hoitamaan miesten ihoa

Pesu ja parranajo ei yksin riitä. Myös miesten ihoa on hoidettava. EKOPHARMA Helsinki miesten tuotteet ovat ratkaisu miesten ihonhoitoon. Miesten sarjasta ammattilaiset löytävät kattavan valikoiman tuotteita niin amerikkalaiseen parranajoon kuin miesten..