Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Miehet

Men -hoitolinja

Kehitetty hoitamaan miesten ihoa

Pesu ja parranajo ei yksin riitä. Myös miesten ihoa on hoidettava. EKOPHARMA Helsinki miesten tuotteet ovat ratkaisu miesten ihonhoitoon. Miesten sarjasta ammattilaiset löytävät kattavan valikoiman tuotteita niin amerikkalaiseen parranajoon kuin miesten kasvo- ja kotihoitoon.

Tuotteita yhteensä 5 kpl
men-kampanja-uutiskirje.png&width=280&height=500

Men Aftershave Geeli

Raikas ja kevyt geeli, joka kosteuttaa, rauhoittaa ja viilentää ihoa. Puolukkauute on antioksidanttista ja antiseptistä, se hoitaa ihoa parranajon jälkeen. Aaloe rauhoittaa ihoa ja kuusenkerkän sisältämät A- ja C-vitamiinit antavat iholle energiaa. Mentolin viilentävä vaikutus antaa raikkaan tunteen..
Hinta: 20.00 €
Men-Kasvovoide.png&width=280&height=500

Men Kasvovoide 50ml

Nopeasti ihoon imeytyvä kasvovoide, jonka avokado- ja viinirypäleen siemenöljyt ravitsevat ja hoitavat ihoa. Antioksidanttinen puolukkauute suojaa ja energisoi ihoa yhdessä A- ja C-vitamiinirikkaan kuusenkerkän kanssa. Ihoa virkistävällä kofeiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia. MEN Kasvovoide..
Hinta: 24.00 €
parranajovoide.png&width=280&height=500

Men Parranajovoide 100 ml

Pehmeä ja täyteläinen voide parranajoon ja siinä on kevyt ja raikas tuoksu. Mikäli parta on pidempi tai iho erityisen herkkä, voi voiteen joukkoon lisätä Men pesugeeliä, joka lisää vaahtoavuutta ja liukoisuutta. Aloe Vera uute rauhoittaa sekä kosteuttaa ja kuusenkerkkä- ja puolukkauutetta hoitavat ihoa..
Hinta: 15.00 €
Men-Pesugeeli.png&width=280&height=500

Men Pesugeeli 150ml

Pesugeeli on monikäyttöinen raikkaantuoksuinen puhdistusgeeli. Puolukkauute ja kuusenkerkkä hoitavat ja energisoivat ihoa yhdessä kofeiinin kanssa. Pesugeeli sopii käytettäväksi niin kasvojen kuin koko vartalon sekä hiusten pesuun.
Ingredients: AQUA, SODIUM COCO-SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM..
Hinta: 15.00 €
Men-Silmanymparysvoide56.png&width=280&height=500

Men Silmänympärysvoide

Kevyt silmänympärysvoide kosteuttaa ja virkistää silmänympärysihoa. Sisältää ihoa virkistävää kofeiinia, kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa hoitavaa avokadoöljyä.  A- ja C-vitamiinirikas kuusenkerkkä suojaa ja energisoi ihoa yhdessä puolukkauutteen kanssa.
Käyttöohjeet: Taputtele kevyesti silmänympärysiholle..
Hinta: 20.00 €