Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

natumer shop

Natumer Shop on raikas täyden palvelun kauneuskeskus Kotakennääntien varrella Äänekoskella. Liikkeemme sijaitsee Äänekosken S-Marketia vastapäätä kadun toisella puolella osoitteessa Kotakennääntie 6. Hoidamme hiuksiasi, ihoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisesti - päästä varpaisiin. Käytössämme on korkealaatuiset kotimaiset EkoPharma luonnontuotteet, joilla saat kauniin ja terveen ihon sekä hiukset, suomalaisten luomumarjojen voimalla. Tule nauttimaan rentouttavista kauneudenhoitoelämyksistä yksin tai ystäväsi kanssa. Meillä tunnet olevasi asiakas.

Meiltä kosmetologi- ja parturi-kampaamopalveluja myös iltaisin ja lauantaisin. Ajan voit varata joko soittamalla, käymällä liikkeessämme tai 24h ajanvarauksen kautta. Jos emme pääse vastaamaan heti puhelimeen, olemme silloin kädet täynnä töitä ja soitamme mahdollisimman pian takaisin.

Natumer Shop on nyt monipuolisempi, lisäsimme palvelutarjontaamme ja nyt saatavilla myös: - hiusten energialeikkaukset - monipuoliset hiusten kasvivärjäykset - luonnonmukainen hiusten savivaalennus - turve-, savi- ja merilevähoidot hiuksille ja hiuspohjalle Kampaamopuolella Sinua palvelee 12 vuoden kokemuksella Parturi-Kampaaja/Ekokampaaja Minna. Klikkaa Minnan palveluhinnastoon


Anna mielen levätä ja tuo hemmotteluhetki arjen keskelle.

Tervetuloa tutustumaan hoitolaamme.


Kotakennääntie 6, 44100 Äänekoski

Puh. 040 166 2575

Tuotemyymälämme palvelee:

Ma-Ke 10.00-18.00, To-Pe 10.00 - 19.00

La 10.00- 15.00

Parturi-kampaaja ja kosmetologi palvelevat myös iltaisin ja lauantaisin