Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hiukset ja iho kuntoon suomalaisella luonnonkosmetiikalla

Natumerin hyvinvointipalveluissa ammattitaitoinen palvelu yhdistyy suomalaisiin, puhtaisiin luonnontuotteisiin. Käytämme hoi- doissamme korkealuokkaisia, luonnollisia, suomalaisia BTB13 ja EkoPharma ihon- ja hiustenhoitotuotteita.

Hoitomme soveltuvat kaikkein herkimmillekin ihotyypeille. Myös raskaana olevat voivat nauttia meillä tehtävistä palveluista.
Käyttämämme tuotteet ovat kotimaista ammattikosmetiikkasarjaa, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita ja ne valmistetaan Helsingissä - näin olet myös osana kotimaista tuotantoketjua.

Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut parturi-kampaamopalvelut. Tule nauttimaan kosmetologin käsintehdyistä hemmotteluhoidoista

Hiuksianne hoitaa parturi-kampaaja/ekokampaaja, ihoanne ekokosmetologi.

Järjestäämme myös Tyhy-, polttari-, kaveriporukka- ja naisteniltoja.


BTB13 sensitive tuotteet ovat silkkiä ihollesi. Tuotteet aktivoivat solun uudistumista, prebiootit ja vitamiinit tukevat ihon kuntoa. Tilaa natumer.fi verkkokaupasta koodilla Aurinko saat -10% alen. Ilmaiset toimitukset.

Kun nyt pesemme käsiä tehostetusti on hyvä muistaa käsien kosteutus. Ehjä
iho ja ehjät kynsinauhat suojaavat meitä infektioilta.
* Kotihoitoa
varten voit tilata tuotteet kätevästi verkkokaupastamme. Tilauksesi toimitetaan ovenkahvaan tai postilaatikkoon niin halutessasi. Muistathan käyttää käsien pesussa välillä myös kynsiharjaa!