Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
KASVOHOIDOT

Ihonpuhdistus 49€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide. Sopii nuorille, erinomainen nuoren ensimmäiseksi
kasvohoidoksi.

45 min

Marjaisa kasvohoito 69€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta dekolteelle, kaulalle ja kasvoille, seerumi, naamio, hoitovoide. Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla, kosmetologi arvioi ihon tilanteen. Tuotteina käytetään joko puhdistavaa karpaloa, kosteuttavaa vadelmaa, rauhoittavaa mustaherukkaa tai kiinteyttävää tyrniä.

75 min

Syväpuhdistava kasvohoito 69€

Kaksoisalkupuhdistus, kaksoiskuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, puhdistava hieronta, seerumi, hieronta, puhdistava
naamio, hoitovoide. Syväpuhdistava kasvohoito on loistava ihon tasapainotus rasvaiselle tai akneiholle. Sopii myös iholle, joka tuntuu
olevan tukossa ja kaipaa tehokkaampaa puhdistusta.

75 min

Ylellinen kiinteyttävä kasvohoito 79€

Alkupuhdistus, kuorinta, lymfaattinen hieronta, kiinteyttävä seerumi, hieronta dekolteelle, kaulalle ja kasvoille, kiinteyttävä naamio, hoitovoide. Todellinen luksushoito aikuiselle iholle joka kaipaa virkistystä, eloisuutta, heleytystä, kiinteytystä. Todella rentouttava, kasvohoito, jossa hierotaan niin klassisella tyylillä kuin lymfaattisesti. Lymfahieronta vähentää turvotusta ja elvyttää aineenvaihduntaa.

90 min.

Uudistava ja heleyttävä BTB13-kasvohoito 89€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, uudistava hieronta, naamio, hoitovoide.

75 min

Silmänympäryshoito 35€

Silmänympärysihon puhdistus, virkistävä lymfaattinen hieronta, naamio, silmänympärysvoide. Sopii myös muiden hoitojen yhteyteen.

3o min

Rauhoittava ja tasapainoittava erikoiskasvohoito 79€


Kosteuttava ja heleyttävä erikoiskasvohoito 79€


pH-kuorinta 55€

AHA-happoihin perustuva kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa,vaalentaa pigmenttiläiskiä tasoittaa juonteita ja vaalenta aknearpia.

Noin 45 min

Lymfahieronta kasvoille 50€

Käsin tehtävä aineenvaihduntaan vaikuttava lymfahieronta dekolteelle, kaulalle, kasvoille. Kasvojen lymfahieronta on tehokkainta
sarjahoitona. Sarjahoitona väh. 3 krt 45€/hieronta. Tehohoidoksi suositus 5-10 krt,hoitojen tiheys voi olla jopa 2krt/vko.

50 min

BTB13 Mikroneulaus

1. kerta (sis. hoitorulla) 109€

Sarjahoidot/kerta 89€
Mikroneulaus kiinteyttää ihoa, silottaa juonteita, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa arpia. Sopiii kaikenikäisille, myös teini-ikäisen epä- puhtauksien hoitoon. Paras tulos saadaan sarjahoidolla.

Takaisin >