Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hei! Olen Merja Pekkala NatuMer Shopin omistaja. Toimin EkoPharma tuotteiden b2b-myyjänä Keski-Suomessa, Savossa ja Pohjoiskarjalassa. Koulutan alueellani Kosmetologeja ja Parturi - Kampaajia luonnonkosmetiikan saloihin. Työskentelen liikkeessämme kosmetologina ja kosmetiikkaneuvojana, sekä koulutettuna turvehoitajana. Omien iho ongelmieni vuoksi lähdin etsimään luonnonkosmetiikasta apua ja kotimaisista luomumarjoja sisältävistä tuotteista sain apua ongelmiini. Olen itse käyttänyt täysin luonnonkosmetiikkaa noin seitsemän vuotta.

Hei!

Hei olen Minna Waris Parturi-Kampaaja/Ekokampaaja Saarijärveltä. Olen toiminut Parturi-Kampaajana yli 12 vuotta. Kampaamokemikaaleille allergisoitumiseni myötä kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaan, hiusten kasvivärjäyksiin ja muihin ekokampaamon palveluihin heräsi. Olen aloittanut NatuMerissa Parturi-Kampaajana/Ekokampaajana kesäkuussa. Tervetuloa tutustumaan kotimaisiin luonnonkosmetiikka tuotteisiimme ja ekokampaamo palveluihin =).


Olen Annika Korhonen Saarijärvellä asuva, Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva 23-vuotias Sky-kosmetologi. Kauneudenhoitoalalle päädyin mielenkiinnosta terveyteen ja kauneudenhoitoon. Olenkin tykännyt paljon työstäni ja tykkään jatkuvasti kehittää osaamistani. Tavoitteeni on kuunnella ja täyttää asiakkaan tarpeet ja tehdä hoitohetkestä rentouttava. Minulle voi varata aikoja NatuMerista 23.1.18 lähtien. Osaamisalueeseeni kuuluu kaikki Natumerissa tarjottavat hoidot.