Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hei!

Olen Merja Pekkala NatuMerin omistaja. Työskentelen liikkeessämme kosmetologina ja kosmetiikkaneuvojana, sekä koulutettuna turvehoitajana.

Omien iho ongelmieni vuoksi lähdin etsimään luonnonkosmetiikasta apua, ja kotimaisista luomumarjoja sisältävistä tuotteista sain apua ongelmiini. Monikemikaaliallergiani, vaikea atopiani ja punajäkäläni pysyy kurissa Ekopharman tuotteilla. Olen itse käyttänyt täysin luonnonkosmetiikkaa noin kymmenen vuotta.

Toimin EkoPharma tuotteiden b2b-myyjänä Keski-Suomessa, Savossa ja Pohjoiskarjalassa. Koulutan alueellani Kosmetologeja ja Parturi - Kampaajia luonnonkosmetiikan saloihin.

Minna sai uuden uran ekokampaamossa

Saarijärveläinen Minna Waris, 38, valmistui kampaajaksi oppisopimuksella vuonna 2004. Teoriaopinnot hän kävi Valkeakoskella ja oppisopimuspaikka oli Kannonkoskella. Valmistuttuaan Minna jäi ensin töihin samaan kannonkoskelaiseen kampaamoon ja siirtyi myöhemmin siihen yrittäjäksi.

Kuitenkin jo opiskeluaikana Valkeakoskella Minna alkoi saada yskäkohtauksia permanenttiaineista. Asiaa alettiin tutkia ja Minnalla todettiin astma. "Lääkäri sanoi minulle, ettet pysty tekemään näitä hommia eläkeikään asti". Oma kampaamoni oli onneksi melko suuri ja siellä oli hyvä ilmanvaihto ja koska tein yksin töitä, pärjäsin astman kanssa, sanoo Minna.

Astmaoireet kuitenkin pahenivat sen jälkeen, kun Minna lopetti liikkeensä ja meni töihin jyväskyläläiseen kampaamoon vuonna 2012. Pienessä tilassa työskenteli viisikin kampaajaa. Minnalla oli jatkuvasti poskiontelotulehduksia ja astmaoireita. Minnan tarina jatkuu lue täältä loput

Lähihoitajasta kosmetologiksi

Heidi Sällinen, 37-v, teki lähihoitajana vanhustyötä eri puolella Suomea toistakymmentä vuotta, mutta tunsi viimeaikoina että ei voi tehdä vanhustenhoitotyötä enään oman etiikkansa mukaan. Hän haki opiskelemaan kosmetologiksi. Opiskellessaan Gradialla Jyväskylässä Heidille vahvistui tunne, että tätä työtä hän haluaa tehdä. Kosmetologin työtä arvostetaan ja sitä voi tehdä omien arvojen mukaan.

Ekopharma ja BTB13 sarjoihin Heidi tutustui opiskeluaikana, kun mietin mitä sarjaa käyttäisi mahdollisessa hoitolassani. Halusin tuotesarjan mikä on kotimainen, ekologinen ja kävisi herkälle iholle. Kotimainen ja ekologisuus ovat tänä päivänä kysyttyjä. Sarjat vastasivat Heidin vaatimuksiin ja myös omassa käytössä osoittautuivat tehokkaiksi. Erityisesti atooppisen ihon hoitoon ja kunnossapitoon tarkoitettu Mustaherukka Atooppisen ihon voide yllätti Heidin hoitavuudellaan.

NatuMerissa Heidi teki kaksi viimeistä harjoittelua (hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä vartalohoidot). Näiden harjoittelujen aikana Heidi tutustui ihonhoitotuotteiden lisäksi myös ekokampaamotuotteisiin ja hiushoitoihin sekä turvehoitoihin. Syksyllä Heidi aloittaa hiustenleikkauksen opinnot Pokella, joten Heidi tullaan jatkossa näkemään myös natumerin parturi-kampaamopuolella Minnan kanssa.